Robert van Sas | Blog

26 jan

Pichilemu, Chili

In Reizen by Robert / 26 januari 2015 / 0 Comments

Alweer een week voorbij! Wat kan de tijd toch snel gaan en tegelijkertijd het gevoel hebben dat je al maanden ergens bent. Pichilemu, Pichi, is een heerlijk stadje. Niks hoeft en alles mag.

Read more →

FacebookTwitterPinterest
18 jan

Chili! En de eerste zandvoetjes.

In Reizen by Robert / 18 januari 2015 / 0 Comments

Eindelijk was het zo ver! Maartje en ik vlogen terug naar Chili! Na een luxe direct flight (met brandstof stop op Buenos Aires) stonden we ineens weer in Santiago. De stad waar we veel goede herinneringen aan hebben en de stad waar we zeker naar terug wilde gaan. Vanuit een regenachtig en winters Nederland was het opeens ‘gewoon’ 32 graden en warmer…

Read more →

FacebookTwitterPinterest
12 jan

Nieuwjaarsavond

In Daily life by Robert / 12 januari 2015 / 0 Comments

Oud en nieuw. Een avond met hoge verwachtingen waar de hele wereld naar uit kijkt maar vaak ergens toch een beetje tegenvalt… Nou bij ons in ieder geval niet! Wat een heerlijke avond, vol home made hapjes, drankjes, oud-hollandsche spelletjes en muziek!

Read more →

FacebookTwitterPinterest
25 nov

Spetterend Sevilla!!

In Reizen by Robert / 25 november 2014 / 1 Comment

Wat is er nou lekkerder dan medio november in je T-shirt op een terras in de zon te zitten?! Afgelopen weekend hadden we de luxe hiervan te genieten! We waren met het gezin en aanhang, dat wil zeggen zes personen.

Read more →

FacebookTwitterPinterest
10 nov

Workshop straatfotografie Leiden

In Op avontuur in eigen land by Robert / 10 november 2014 / 1 Comment

Afgelopen zaterdag kregen wij een workshop straatfotografie aangeboden van stichting I DOE. I DOE gaf als blijk van waardering waardebonnen weg aan vrijwilligers in de omgeving Leiden. Mijn vriendin en ik zijn beide vrijwilliger bij Het Nationaal Ouderenfonds en wij zijn via hen gekoppeld aan organisatie ActiVite Leiderdorp.

Read more →

FacebookTwitterPinterest
26 okt

Leiden by night

In Op avontuur in eigen land by Robert / 26 oktober 2014 / 0 Comments

Gisteravond was het weer zo’n heerlijk frisse avond zonder ook maar een zuchtje wind. Het water in de grachten lijkt op een spiegel en de blaadjes aan de bomen bewegen nauwelijks. Een betere herfstnacht kan bijna niet.

Read more →

FacebookTwitterPinterest
21 okt

Terug naar Chili!

In Reizen by Robert / 21 oktober 2014 / 1 Comment

Welk land vonden jullie nou het mooiste? Hoe waren de mensen? Wat zijn de mooiste dingen die jullie hebben gezien?

Dat zijn vaak de eerste vragen die men aan je stelt als je na een lange verre reis weer thuis komt. Op de meeste van die vragen is er geen antwoord. Veel dingen zijn niet te vergelijken en alle ervaringen laten weer een andere indruk achter. Als Maartje en ik de meeste zaken op een hoop gooien is toch wel de conslusie dat Chili een heel erg fijn land is!

Read more →

FacebookTwitterPinterest
11 okt

De lelijke eend in de Achterhoek

In Op avontuur in eigen land by Robert / 11 oktober 2014 / 0 Comments

Zo nu en dan zie je er één rijden, een lelijk eendje. De Citroën 2CV (deux chevaux) een kenmerkend wagentje met een speciaal geluid en bijzondere kenmerken. De afgelopen jaren riep ik steeds dat het me zo leuk leek om eens in zo’n auto te rijden en eindelijk was het dan zo ver!

Read more →

FacebookTwitterPinterest
02 okt

Chachani, een adembenemend mooie klim (deel 2/2)

In Reizen by Robert / 2 oktober 2014 / 1 Comment

Het klonk allemaal als een ontzettend mooi plan, 00.00 uur vertrekken, ontbijten om 03.00 uur, lekker doorstappen en puur genieten. Afdalen, misschien wat moe en dan tegen etenstijd weer bij ons hostel zijn. Onze gids Jose had ons natuurlijk wel enigszins verteld dat het allemaal vrij pittig zou worden, maar wij voelden ons sterk en hadden maar één doel voor ogen: ‘onze zesduizender’!

Read more →

FacebookTwitterPinterest
28 sep

Chachani, een adembenemend mooie klim (deel 1/2)

In Reizen by Robert / 28 september 2014 / 2 Comments

Toen mijn vriendin Maartje en ik halverwege 2012 onze reis door Zuid-Amerika gingen plannen kwamen we steeds op een terugkerend thema; een zesduizender beklimmen! Kunnen we het aan? Welke spullen hebben we nodig? Moeten we trainen? En in welke land willen we een poging wagen?

Read more →

FacebookTwitterPinterest